Takuu- ja toimitusehdot

Takuuehdot

Viritys

Asentamillamme osilla ja asennustyöllä on 6kk takuu. Teemme kustannusarvion virittämiimme tai huoltamiimme aseiseen veloituksetta.

Esimerkki 1: Asiakas tilaa meiltä uuden aseen viritettynä ja aseessa ilmenee vikaa → Me hoidamme kuntoon veloituksetta.

Esimerkki 2: Asiakas toimittaa meille aseen ja siihen asennetaan meidän toimittamat osat. Aseessa ilmenee vikaa → Asentamassamme osasta löytyy valmistusvirhe –> Me hoidamme kuntoon veloituksetta.

Esimerkki 3: Asiakas toimittaa meille aseen ja viritysosat. Aseessa ilmenee vikaa –> Asiakkaan toimittamasta osasta löytyy vika → Korjaaminen asiakkaan kustannuksella (Vian selvitys veloituksetta).

Esimerkki 4: Asiakas toimittaa meille aseen ja pyytä vaihdettavaksi vain jäykemmän jousen. Aseessa ilmenee vikaa → Alkuperäinen osa rataslaatikosta on hajonnut → Korjaaminen asiakkaan kustannuksella (Vian selvitys veloituksetta).

Verkkokauppa

Myymillämme uusilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 6 kk tuotevirhevastuu. Tuotevirhevastuu kattaa kaikki tuotteen myyntihetkellä olleet viat tai epäkohdat mitkä ilmenevät 6 kk sisällä myyntihetkestä. Tuotevirhevastuu ei kuitenkaan kata vaurioita mitkä ovat aiheutuneet vääränlaisesta käytöstä tai tahallisesta vahingoittamisesta.

Käytetyille- ja takuukorjatuille tuotteille, sekä purkuosille myönnämme 21 pv toimintatakuun. Poikkeavat tuotteet on merkitty verkkokaupassamme selkeästi, esim. *Takuukorjattu.

Toimitusehdot

Toimitamme airsoft-aseita ainoastaan Matkahuollon ja muita tuotteita myös Postin välityksellä. Toimituskulut määräytyvät palveluntarjoajan hinnaston mukaisesti + mahdolliset ylimääräiset pakkauskulut. Tilattuja tuotteita voi myös noutaa toimipisteestämme, mutta noudon ajankohta on sovittava erikseen.

Maksuvaihtoehtoina hyväksymme ennakkolaskun tai käteisen. Bussi- tai postiennakko on myös mahdollista, mutta siitä on sovittava erikseen.

Toimitamme paketin huolitsijalle 24 h sisällä ennakkolaskun suorittamisesta.

Asiakkaalla on oikeus perua tilaus 14 päivän sisällä tuotteet toimituksen jälkeen. Tilauksen peruminen edellyttää, että tuote / tuotteet ovat uutta vastaavassa kunnossa ja myyntipakkaus / myyntipakkaukset ehjiä. Peruessasi tilausta ole meihin yhteydessä info@bbarms.net , josta saat ohjeet kuinka toimia.

Emme myy airsoft-aseita alle 18 vuotiaille ilman huoltajan läsnäoloa!